Lupta împotriva vaccinului

RATE THIS EXAMPLE FROM "BENEFICIAL" TO "HARMFUL"

BENEFICIAL HARMFUL

Translate to other languages

Exemplul meu de propagandă Covid-19

Background Information
Această fotografie a fost postată pe rețeaua de socializare „Facebook”, autorul acesteia fiind „Papy Hit” publicată pe data de 15 noiembrie 2021. Prin această imagine este transmisă o propagandă anti-vaccinare, care pune în prim-plan ideea pericolului adus asupra copiilor prin vaccin.
Technique Used
Activate Emotion
This is propaganda because
Consider că această postare este o propagandă negativă, deoarece transmite publicului ideea că vaccinul este dăunător și faptul că tinerele generații sunt puse în pericol din cauza acestuia. Prin această imagine, autorul încearcă să activeze emoții de teamă și ură, încuranjând părinții să nu își vaccineze copiii, inducându-le ideea că vaccinul este dăunător pentru cei mici.
Consider că această postare este nocivă pentru populație, întrucât prin folosirea imaginii reprezentative a bebelușului, autorul dă dovadă de dezinformare prin faptul că în prezent, doar copiii cu vârste de peste 12 ani sunt încurajați să se vaccineze, astfel că imaginea bebelușului este folosită greșit. De asemenea, un alt lucru pe care autorul încearcă să ni-l implementeze în minte, utilizând imaginea respectivă, este faptul că mama ține în mână o carte care este îndreptată spre copil. Acest lucru simbolizează faptul că dacă populația s-ar documenta corespunzător, ar descoperii că vaccinul este periculos, încercând să ne inducă ideea că nu ar trebui să ascultăm de presa sau conducerea în ceea ce privește siguranța și necesitatea vaccinului.
Source
Facebook

Comments

No Comments Yet

Share Your Ideas

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Share this content