https://www.facebook.com/globalteleorman

RATE THIS EXAMPLE FROM "BENEFICIAL" TO "HARMFUL"

BENEFICIAL HARMFUL

Translate to other languages

Mafia big Pharma! De ce se pune accent pe tratamentul cu medicamente, în schimbul vaccinului? Cât costă tratamentul cu Favipiravir? Tratamentul cu Favipiravir, pentru o perioadă de 10 zile, costă 490 de lei.

Background Information
De-alungul timpului, industria Big Pharma a înregistrat venituri colosale din medicamente, în comparație cu veniturile din vaccin.
Deși, atât vaccinurile cât și medicamentele sunt produse ale Big Pharma și unele companii care produc vaccinuri, produc și medicamente, industria este imensă.
Care este diferența dintre cele două variante, vaccin vs medicament?
1. Medicamentele au efecte extrem de grave asupra organismului, pe termen scurt, mediu și lung, în funcție de modul de administrare.
Vaccinurile nu au avut niciodată efecte grave asupra organismului, doar efecte secundare, cele mai multe minore, extrem de puține majore, care să necesite îngrijire medicală.
2. Decesele din cauza exclusiv a unui vaccin au fost aproape inexistente, în comparație cu decesele din cauza medicamentelor.
3. Câștigurile din medicamente vs câștigurile din vaccinuri.
De la începutul anului 2021 și până în prezent, industria de medicamente Big Pharma a înregistrat câștiguri de peste 1200 miliarde de dolari, în comparație cu industria vaccinurilor curente, anti-COVID19, care au însumat câștiguri până în 100 de miliarde de euro. Deci, industria medicamentelor a avut un profit de 11 ori mai mare.
Totodată, aceste companii de medicamente investesc sume de bani enorme în reclame.
Statistica reclamelor plătite indică faptul că Big Pharma a plătit peste 37 miliarde de dolari în reclame, pe când industria vaccinurilor a investit doar 756 milioane de dolari. Practic, industria medicamentelor a investit de peste 48 ori mai mult față de cea a vaccinurilor, deoarece medicamentele sunt mult mai profitabile, în comparație cu vaccinurile.
Technique Used
Respond to Audience Needs
This is propaganda because
Nu aduce în discuție dacă acest lucru a fost afirmat sau luat în calcul de niște specialiști,oamenii de știință doctori,să le ia un interviu cu privire la cele găsite de acesta.
Source
https://www.globalteleorman.com/post/mafia-big-pharma-medicamente-vs-vaccin?fbclid=IwAR0ZqIn6ZL3L8iFiriMqnRAmfvu0cdd-SkBZSS5bY1fl0Xx9UFFbkwTEm0s

Comments

No Comments Yet

Share Your Ideas

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Share this content