IMAGINE Pandemie Covid

RATE THIS EXAMPLE FROM "BENEFICIAL" TO "HARMFUL"

BENEFICIAL HARMFUL

Translate to other languages

Pandemia Covid in scoli

Background Information
Articolul cuprinde informatii ce au legătură cu noul val al pandemiei ce urmează a se desfășura anul viitor. Sursa oferă detalii cu privire la posibilitatea de prevenire a infectării cu virusul Sars-Cov-2, prin respectarea anumitor norme de protecție, dar este precizat și faptul că vaccinarea ar avea efecte mai rapide în acest sens. Cele mai afectate ar fi școlile, acestea constituind focare de infecție, ceea ce presupune din nou învățământ online, dacă măsurile de prevenire a infectării cu Covid nu vor fi respectate în următoarea perioadă apropiată.
Technique Used
Attack Opponents
This is propaganda because
În continuare sunt discutate aspecte despre rata de vaccinare, ceea ce atacă în mod indirect profesorii nevaccinați. Consider că, acest tip de propagandă nu este un exemplu de propagandă benefică.
Source
https://www.edupedu.ro/chiar-si-in-lipsa-noii-variante-omicron-scolile-ar-trebui-sa-se-astepte-la-o-iarna-dificila-evaluari-ale-expertilor-americani-pe-baza-ratelor-de-vaccinare-relativ-ridicate-din-sua/?fbclid=IwAR2OHkqglQ78p4bQ_W1dLJh1W2rF2K7sK1RrdNcHl7

Comments

No Comments Yet

Share Your Ideas

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Share this content