sursa

RATE THIS EXAMPLE FROM "BENEFICIAL" TO "HARMFUL"

BENEFICIAL HARMFUL

Translate to other languages

Sute de pasageri ai unui vas de croazieră, izolaţi la bord, în sudul Argentinei după depistarea unui caz de COVID-19

Background Information
După ce s-a pornit o alertă la bord despre un posibil caz pozitiv, în 24 de ore au fost efectuate teste PCR celor 170 de pasageri şi 156 de membri ai echipajului, ieșind per total negative, inclusiv persoana vizată mai târziu ca și pozitivă, dar spre surprinderea tuturor a rămas totuşi izolată pe navă, potrivit ministrului Carla Vizzoti. Dar un membrul care a rămas izolat, un lucrător medical, care a fost testat negativ sâmbătă, a ieşit pozitiv luni la un test antigen. Persoana este “asimptomatică”, potrivit căpitanului navei citat în comunicatul ministerul
Technique Used
Activate Emotion
This is propaganda because
Răspunde formei de persuasiune care încearcă să ne influențeze emoțiile, atitudinea, opiniile și acțiunile unui grup țintă în scop ideologic prin transmiterea controlată de mesaje partizane. Articolul este o propagandă deoarece reușește să simplifice informațiile și ideile prin simplu fapt că acest conținut sunt atât cunoscute cât și credibile publicului țintă care suntem noi .
Totodată activează emoții puternice prin simplu fapt că exploatează temerile și judecățile oamenilor, noi fiind publicul țintă ne creează sentimente de teamă și nesiguranță, ne fac să ne punem întrebări cum ar fi "dacă aș fi pus eu in situația lor, ce s-ar fi întâmplat ? " Sau să ne gândim ce o fi în sufletul familiilor acestora.
Source
Agerpres

Comments

No Comments Yet

Share Your Ideas

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Share this content